حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه ؛ انقلاب ریشه دشمن را از لحاظ سیاسی در کشور کند، خاطرنشان کردند: همه حرکاتی که دشمن در این چهل سال در مقابل ما انجام داده است پاتک انقلاب است.
این سخنان را مقام معظم رهبری در دیداری که به مناسبت سالروز قیام تاریخی مردم قم در ۱۹ دی ۱۳۵۶ با هزاران نفر از اقشار مختلف مردم قم داشتند بیان فرمودند .
محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار به شرح زیر است:
-ملت ایران در اقصی نقاط کشور -در شهرهای بزرگ و کوچک- از روز نهم دی که این آتشبازیها و این شیطنتکاریهای افرادی تازه شروع شده بود، در همه جای کشور از روز نهم دی این حرکت [راهپیماییشان] آغاز شد.
-بعد که [مردم] دیدند نه، مزدوران دشمنان دستبردار نیستند، آنوقت پیدرپی و روزهای متوالی این راهپیماییها تکرار شد.
-از روز سیزدهم در قم، در اهواز، در همدان، در کرمانشاه و روز پانزدهم و شانزدهم و هفدهم در شهرهای مختلف، در شهرهای بزرگ، در مشهد، در شیراز، در اصفهان، در تبریز، [راهپیماییها ادامه یافت].
-اینها حوادث معمولی نیست، اینها هیچ جای دنیا وجود ندارد؛ من این را از روی اطلاع عرض میکنم.
-این حرکت عظیم منسجم مردمی در مقابل توطئهی دشمن با این نظم، با این بصیرت، با این شور و انگیزه در هیچ جای دنیا نیست و این چهل سال است که ادامه دارد.
-بحث یک سال و دو سال و پنج سال و اینها نیست. نبرد ملت با ضد ملت است، نبرد ایران با ضد ایران است، نبرد اسلام با ضد اسلام است؛ این ادامه داشته، البته بعد از این هم خواهد بود.
-همهی حرکاتی که دشمن در این چهل سال در مقابل ما انجام داده است پاتک انقلاب است. انقلاب، ریشهی دشمن را از لحاظ سیاسی در کشور کَند، دشمن حالا مرتباً پاتک میکند و در هر دفعه هم شکست میخورد؛ اقدام میکند و نمیتواند [کارش را] پیش ببرد؛ به خاطر ایستادگی، به خاطر این سد محکم مردمی و ملی. این بار هم ملت با قدرت تمام به آمریکا و به انگلیس و به لندننشینها میگوید این دفعه هم نتوانستید، باز هم نخواهید توانست.
-من عرض بکنم به شما یک مثلثی در این قضایا فعال بوده است. برای امروز و دیروز هم نیست، این سازماندهی شده بوده است. اینهایی که عرض میکنم همه قرائن اطلاعاتی دارد. حالا بعضی آشکار است حرفهای خودشان است بعضی هم از طرق اطلاعاتی به دست آمده است.
-یک مثلثی فعال بودهاند:
1- نقشه، مربوط به آمریکاییها و صهیونیستها است. چند ماه هم هست که دارند نقشه میکشند. اینکه بیاییم در شهرهای کوچک، از شهرهای کوچک شروع کنیم به طرف مرکز بیاییم.
2- پول برای یکی از این دولتهای خرپول اطراف خلیج فارس است. خب این کارها خرج دارد باید پول بدهند. آمریکاییها که حاضر نیستند پول خرج کنند تا وقتی اینها هستند.
3- ضلع سوم پادوییاش است، پادوییاش هم مربوط به سازمان منافقین بود. سازمان آدمکش منافقین.
-از ماهها قبل اینها آماده بودند. خود رسانههای منافقین اعتراف کردند در همین روزها گفتند ما در ارتباط با آمریکاییها بودیم. از چند ماه قبل نسبت به این قضیه که پادویی کنند، سازماندهی کنند، بروند این و آن را ببینند. کسانی را در داخل نشان کنند، پیدا کنند که بهشان کمک کنند، تا بیایند به مردم فراخوان بدهند. فراخوان را هم آنها دادند. شعارنه به گرانی بگذارند. خب این شعاری هست که همه خوششان میآید. با این شعار یک عدهای را جذب کنند. بعد خودشان بیایند وسط، اهداف شوم خودشان را دنبال کنند، مردم را هم دنبال خودشان بکشند.
-کاری که مردم کردند در اینجا این است: اول خب یک عده ای آمدند، البته عده ی زیادی هم نبودند، لکن به مجرد اینکه دیدند که اینها هدفهایشان چیست، در شعارهایشان معلوم بود، مردم صفها را جدا کردند.
- از یک طرف گفتند جانم فدای ایران، از یک طرف پرچم ایران را آتش زدند! بیعقلها نفهمیدند که این دو با هم نمیسازد. خب انشاءالله شما قربان ایران بروید! اما کِی تا حالا شماها مقابل دشمنان ایران سینه سپر کردهاید؟ در مقابل دشمن ایران هم همین جوان حزباللهی باز سینه سپر کرده، جوان انقلابی باز سینه سپر کرده، سیصد هزار شهید دوران دفاع مقدس چه کسانی بودند؟ همین بچههای مؤمن و انقلابی بودند که از کشورشان دفاع کردند، شما کِی قربان ایران رفتید که میگویید جانم فدای ایران؟
-خب، آمریکا هم عصبانی است، بهشدت هم عصبانی است؛ فقط از این حقیر عصبانی نیست، از شما هم عصبانی است، از ملت و حکومت ایران عصبانی است، از انقلاب ایران عصبانی است. برای خاطر اینکه از این حرکت عظیم شکست خورده است.
-حالا مسئولین آمریکایی افتادند به مهملگویی؛ رئیسجمهور آمریکا میگوید حکومت ایران از مردمش میترسد؛ نه، حکومت ایران متولد این مردم است، برای این مردم است، بهوسیلهی این مردم به وجود آمده، تکیه به این مردم میدهد. چرا بترسد؟ اگر این مردم نبودند که حکومتی نبود.
-میگوید که حکومت ایران از قدرت آمریکا هراس دارد؛ خب اگر ما از شما هراس داریم چطور در دههی پنجاه شما را از ایران بیرون ریختیم و در دههی نود شما را از کل منطقه خارج کردیم؟
-حضرات حاکم در آمریکا اولاً بدانند که تیرشان به سنگ خورده، ممکن است این کار را تکرار کنید اما بدانید که باز هم سرتان به سنگ خواهد خورد.
-ثانیاً، به ما در این چندروز خسارت زدند، بدانند این بیتقاص نخواهد بود.
-ثالثاً آن آقایی که در رأس آنجاست اگرچه ظاهرا آدم متعادلی نیست، اما این را بداند که این دیوانهبازیهای نمایشی هم بیجواب نخواهد ماند.
-آنهایی هم که دوست دارند با آمریکاییها نشست و برخاست کنند، چه در خارج، چه متأسفانه بعضیها در داخل، آنها هم بدانند که این نظام محکم ایستاده و به توفیق الهی همه ضعفها و مشکلات را برطرف خواهد کرد.
-مسئولان انتظامی، امنیتی و سپاه و بسیج به وظایفشان خوب عمل کردند. مسئولان بالای کشور هم از آنها تشکر کردند و بنده هم تشکر میکنم.
-منتها توجه بشود که آن جوان و نوجوانی که تحت تاثیر هیجانی یک شبکه در فضای مجازی قرار میگیرد و یک حرکتی میکند، این با آن کسی که با آن دستگاههای سازمان یافته مرتبط است فرق دارد، اینها را یک جور به حساب نیاورید.
-مسئولان ذیربط تفاوت بگذارند بین کسی که با یک هیجانی یک حرفی میزند با آن کسی که مرتبط با شبکه پادوهای آمریکایی است، اینها یکسان نیستند.
-اولی را باید با او روشنگری کرد و حرف زد اما آن کسی که آدم میکشد و در دورود و تویسرکان و خمینیشهر قتل میکند اینها با هم یکی نیست.
-همه بدانند مسئولین ارشد کشور دارند به قدر وسعشان کار میکنند. البته یک جاهایی قصور و تقصیر هست. نه اینکه اینها را منکر باشیم. بنده حقیر هم قصور و تقصیر دارم. خدا ببخشد.
-امام در جواب شکایت افراد از مسئولان میگفتند: اداره کشور سخت است.
-واقعا هم سخت است. مسئولین هم که تقریبا همه مستقیم یا غیرمستقیم انتخاب خود مردم هستند. همه باید به مسئولین کمک کنند تا بتوانند کار خوب کنند.
-من مردمسالاری دینی را صادقانه قبول کردهام. هرکسی را که این مردم انتخاب کردهاند ما او را رئیس میدانیم، کمک به او را وظیفه خودمان میدانیم، با همه دولتها این جور بوده و با این دولت هم همینجور است.
-البته من در کارهای جزئی اینها دخالت نمیکنم اما کمکشان میکنم. همه دولتها را بنده کمک کردهام و به این دولت هم کمک خواهم کرد.
-مسئولین حکومتی که شامل این حقیر نیز میشود و عناصر سیاسی توجه کنند، ما از دشمن خارجی گفتیم، اما این موجب نشود از ضعفهای خودمان غافل شویم، ما هم ضعف و اشکالات داریم. اینجور نیست که مشکل نباشد، نه آقاجان مگس روی زخم مینشیند، زخم را خوب کنید.
-دفاع از حقوق مظلومین وظیفه همه ماست، بهخصوص طبقات ضعیف ملت. همه ما باید همتمان این باشد که اینها را از زیر فشار خارج کنیم. هر سه قوه مشکلات را بشناسد و روی یکایک مشکلات متمرکز شوند.
-بعضی میگویند چرا فلانی تذکر نمیدهد. این تذکراتی که گاهی در جلسات علنی میدهم یکدهم تذکرات و اوقاتتلخیهای جلسات خصوصی هم نیست.
همزمان با گرامیداشت هفته بصیرت همایش بصیرت شناسی با سخنرانی جناب آقای گل محمدی در اداره بهزیستی شهرستان میبد برگزار گردید . در این مراسم بسیجیان پایگاه شهید هاشمی نژاد با مفهوم بصیرت و بصیرت شاسی بیشتر آشنا شدند .
همزمان با سراسر کشور مراسم بزرگداشت 9 دی ماه در مصلی میبد برگزار گردید . اعضای پایگاه مقاومت شهید هاشمی نژاد اداره بهزیستی نیز در این مراسم شرکت نمودند . این برنامه شنبه 9 دی ماه برگزار گردید .
حضور گسترده، بینظیر یا کمنظیر مردم ثبات و آرامش را به کشور برگرداند، بنابراین گرامیداشت این حماسه همه ساله بسیار مفید و عبرت آموز است تا سبب شود دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران بار دیگر این دست افکار را در سر نپرورانند.
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نشست کتاب خوان ویژه نابینایان و کم بینایان شهرستان میبد با حضور اعضاء هیات مدیره جامعه نابینایان بهزیستی میبددر کتابخانه مرکزی برگزار شد.
ندا سادات دهقانی فیروزآبادی کتابدار بخش نابینایان کتابخانه مرکزی میبد در مورد این بخش بیان داشت: بخش ویژه نابینایان و کم بینایان کتابخانه مرکزی میبد بطور رسمی فعالیت خود را در سال 1394 آغاز کرد.
وی در مورد تجهیزات و امکانات این بخش اظهار داشت: این بخش از کتابخانه مرکزی دارای ۱۰۰ عضو نابینا و کم بینای میبدی می باشد که ۲۵ نفر از این عزیزان عضو فعال هستند و حضور مستمر در کتابخانه دارند. در این بخش 500 کتاب بریل و 7 هزار کتاب صوتی موجود می باشد که در استان یزد بی نظیر است. کتب صوتی بر روی هارد رایانه کتابخانه می باشد که اعضای عادی و نابینا می توانند از آنها استفاده کنند. در گذشته یک دستگاه برجسته نگار در مجموعه بوده که در حال حاضر و با کمک های خیر محترم یک دستگاه دیگر به همراه دستگاه سروش برای مجموعه خریداری و در اختیار اعضا قرار گرفته است. سه دستگاه رایانه با تمامی امکانات نیازهای اعضا را برطرف می سازد. تعویض درب ورودی برای راحتی ورود و خروج نابینایان و تجهیز قفسه های کتاب از دیگر اقدامات خیری در مجموعه می باشد. این بخش شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 صبح الی 19 عصر و پنج شنبه ها از ساعت 7:30 لغایت 13 برای استفاده اعضا باز می باشد.
وی در مورد دوره های آموزشی این مجموعه اذعان داشت: این مجموعه قصد دارد تا دوره های ویژه رایانه شامل سخت افزار و نرم افزار را برای روشندلان برگزار کند. همچنین دوره آموزش خط بریل را داشتیم که در این دوره 2 خواهران از اتباع افغانستان توانستند توسط یکی از اعضای مجموعه با سواد و حافظ قرآن کریم شوند. برگزاری دوره های بازی های فکری و شطرنج ویژه روشندلان نیز در حال پیگیری می باشد. جلسات جامعه نابینایان نیز در همین مکان برگزار می شود.
دهقانی در مورد نشست امروز توضیح داد: نشست کتاب خوان از طرح های نهاد کتابخانه های عمومی کشور از سال 1392 راه اندازی شده است. این نشست در قالب دو بخش مدرسه ای و ویژه برگزار می شود که نشست امروز ویژه نابینایان و کم بینایان بود. در این برنامه هرکدام از اعضا کتابهای خوانده شده را برای دیگران بیان و ارائه می کنند. کتابهای شب های پیشاور، منتهی الامال، معراج السعادة و لالایی برای دختر مرده از جمله کتبی بود که در این نشست به آنها پرداخته شد.
وی در پایان در مورد مهمترین مشکل اعضا بیان داشت: با توجه به تجهیز کامل بخش نابینایان کتابخانه مرکزی میبد اصلی ترین مشکل اعضا بحث ایاب و ذهاب آنها می باشد که امیدواریم با همکاری و مساعدت مسئولین و خیرین محترم این امر مرتفع شود.
جلسه توجيهي با موضوع آشنايي مديران با دستورالعمل ارزشیابی مهدهاي كودك با حضور سید محسن فلاح رئيس بهزيستي و27 نفر از مديران مهدهاي كودك در سالن اجتماعات اين اداره برگزار گرديد.
آماده بودن کلیه مهدهای کودک جهت ارزشیابی و تعیین درجه مهدهای کودک،رعايت موارد كلي از جمله ثبت نام كودكان طبق گروه سني در مجوز،اخذ شهريه طبق ظرفيت تعيين شده در مجوز،هماهنگي با كانون همياري در مورد برنامه هاي آموزشي در مهدهاي كودك، نصب ميزان شهريه ، حضور مستمر مدير در مهد، حضور وغياب پرسنل و كودكان بصورت روزانه، و... از موضوعات مطرح شده توسط فلاح رئيس بهزيستي بود.
لازم به ذكر است تعداد 27 مهد كودك خصوصي و روستا مهد با پذيرش 753كودك در سنين شيرخوار،نوپا،نوباوه در شهرستان فعال ميباشد.
اربعين حسيني به شما همكاران و بسیجیان عزیز و ارجمند تسلیت باد .
امشب شب اربعين مصباح هداست
دل ياد حسين بن علي شير خداست
پروانه به گرد شمع حق پر زد و سوخت
امشب شب ياد عشقياء و شهداست
سفر طولانی اهل بیت(ع) که از مدینه (در شب ۲۸ رجب سال ۶۰ هجری) آغاز شده بود سرانجام به مدینه ختم شد. اهل بیت امام حسین(ع) که پس از واقعه کربلا به عنوان اسیر به شام اعزام شده بودند، سرانجام به دستور یزید راهی مدینه شدند و در بیستم ماه صفر سال ۶۱ هجری به مدینه بازگشتند.
شیخ طوسی در کتاب «مصباح المتهجد» که حاصل گزینش دقیق و انتخاب معقول شیخ از روایات فراوان درباره تقویم مورد نظر شیعه درباره ایام سوگ و شادی و دعا و روزه و عبادت است، در مورد روز بیستم صفر نوشته است: روز ۲۰ صفر ـ یعنی اربعین ـ زمانی است که حرم امام حسین(ع) یعنی کاروان اسرا، از شام به مدینه مراجعت کردند و روزی است که «جابر بن عبدالله بن حرام انصاری»، صحابی رسول خدا(ص)، از مدینه به کربلا رسید تا به زیارت قبر امام حسین(ع) بشتابد و او نخستین کسی است از مردم که قبر آن حضرت را زیارت کرد.
زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین/ رد دو اشتباه در مورد اربعین
مهمترین نکته درباره اربعین، روایت امام عسکری (ع) است. حضرت در روایتی که در منابع مختلف از ایشان نقل شده فرمودهاند: نشانههای مؤمن پنج چیز است: ۱ـ خواندن پنجاه و یک رکعت نماز(۱۷رکعت نماز واجب +۱۱ نماز شب+ ۲۳نوافل) ۲ـ زیارت اربعین ۳ـ انگشتری در دست راست ۴ ـ وجود آثار سجده بر پیشانی ۵ ـ بلند خواندن بسم الله در نماز. این حدیث تنها مدرک معتبری است که جدای از خود زیارت اربعین که در منابع دعایی آمده، به اربعین امام حسین(ع) و بزرگداشت آن روز تصریح کرده است.
در مورد مهمترین وقایع بیستم صفر در منابع معتبر بیشتر به دو رویداد یعنی خروج کاروان اسرا از شام به سمت مدینه و دوم زیارت جابربن عبدالله انصاری از حرم امام حسین(ع) تأکید شده است و در مورد اینکه در این روز اهل بیت امام حسین(ع)، به کربلا بازگشتند، تردید جدی وجود دارد.
همچنین بر اساس تأکید برخی از محققان، کسی که به همراه جابر در این روز به کربلا آمده، فردی است به نام «عطیه بن سعد بن جناده عوفی کوفی» که به اشتباه در اذهان، او را غلام جابر عنوان کرده اند؛ در حالیکه او یکی از بزرگترین دانشمندان و مفسران اسلامی و از شاگردان عبدالله بن عباس میباشد و تفسیری در پنج مجلّد بر قرآن مجید نوشته و از راویان حدیث محسوب میشود.
شیعیان بر اساس تأکیدات ائمه معصومین(ع) بر زیارت حرم امام حسین(ع) در روز اربعین، هر ساله در این ایام به سوی کربلا حرکت کرده و حتی پیاده و پای برهنه به زیارت اباعبدالله الحسین(ع) می شتابند و در این روز میلیونها شیعه عراقی و غیرعراقی در این روز بر مزار امام حسین (ع) جمع میشوند.
از اعمال روز اربعین که در مفاتیح الجنان به طور مفصل بدان اشاره شده است؛ خواندن «زیارت اربعین امام حسین(ع)» و پس از آن خواندن دو رکعت نماز است.