فارغ التحصیلان بیکار و جوانان جویای کار با ثبت نام در این طرح، مشمول بیمه حوادث شده و یک سوم حداقل دستمزدبه آنها پرداخت میشود.(یک سوم حداقل حقوق مصوب سال ۹۶ حدود ۳۱۰ هزار تومان برای هر فرد است .)
بر این اساس جوانان جویای کار، فارغ التحصیلان دانشگاهی و متقاضیان شغل میتوانندبا مراجعه به سامانه«karvarzi.mcls.gov.ir» مراحل ثبت نام خود را دنبال کنند.
در حال حاضر سامانه ثبت نام برای کارورزان و واحدهای پذیرنده کارورزان فعال است که میتوانند آمادگی خود را برای اشتغال یا جذب متقاضیان اعلام کنند. متقاضیان کارورزی پس از مطالعه توافق نامه و اطلاع از شرایط کارورزی و تایید نهایی، فرم ثبت نام خود را پر کرده و وارد سامانه میشوند. این طرح تنها شامل دانش آموختگان دانشگاهی بیکار متقاضی است .
مهمترین اهداف طرح کارورزی
· افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت، تجربه در محیط کار
· فراهم کردن زمینه انتقال دانش از دانش آموخته به بنگاه اقتصادی
· ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب و کار در دانش آموختگان
· ارتقای اخلاق و صلاحیت حرفهای دانش آموختگان
همچنینکارورزان باید در پایان دوره از طریق سازمان آموزش فنی حرفهای در آزمون شرکت کرده و گواهینامه اخذ کنند.
دامنه پوشش
· کلیه دانش آموختگان دانشگاهی جویای کار و متقاضی کارورزی
· دانشجویان در حال تحصیل شامل طرح نمی شوند .
· اتباع خارجی ، موظفین به گذراندن طرح کارورزی در رشته های گروه علوم پزشکی و متعهدین به اشتغال در دستگاه های اجرایی ، سازمان ها و نهادهای انقلاب اسلامی و بورسیه کلیه دستگاه ها ، سازمان ها و نهاد های دولتی شامل طرح نمی شوند .
شرایط متقاضیان کارورزی و بنگاه پذیرنده
· داشتن حداکثر ۲۳سال سن برای مقطع تحصیلی کاردانی، ۲۵سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی، ۲۸سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و ۳۲سال برای مقطع تحصیلی دکتری است.
· سپری شدن حداقل ۶ماه و حداکثر ۳سال از تاریخ اخذ مدرک دانشگاهی
· عدم سابقه شرکت در دوره کارورزی
· دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت
· در مورد دانش آموختگان دانشگاهی بیکاری که دوره خدمت نظام وظیفه را گذراندهاند ۲ سالبه حداکثر سن این بند اضافه میشود.
· به حداکثر سن ایثارگران و افراد تحت پوشش سازمانهای حمایتی موضوع این بند، ۵ سال اضافه میشود.
· مدت انجام خدمت سربازی پس از اخذ مدرک دانشگاهی به حداکثر زمان فوق اضافه میشود.
· کارورزانی که ظرف مدت سه ماه از شروع دوره، انصراف کتبی خود را اعلام کنند برای یکبار از موضوع این بند مستثنی میشوند.
· بنگاه اقتصادی یا واحد پذیرنده کارورز نیز ملزم به رعایت شرایطی است از جمله اینکه دارای مجوز فعالیت از دستگاه مجری و مجوز آموزش مهارتی از سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور باشد.
· واحد پذیرنده به ازای هر ۳نفر شاغل بیمه شده، صرفاً مجاز به پذیرش یک نفر کارورز است و در صورتی که کمتر از ۳نفر شاغل بیمه شده داشته باشد، صرفاً مجاز به پذیرش یک نفر کارورز خواهد بود.
· واحد پذیرندهای که دارای پروانه کسب است باید حداقل یکسال از تاریخ صدور آن گذشته باشد.
· چنانچه واحد پذیرنده پس از گذشت سه ماه از شروع دوره، بدون دلیل موجه و مورد تأیید مجری استانی از ادامه همکاری با کارورز امتناع کند تا یک سال مجاز به ارائه درخواست پذیرش کارورز دیگری نخواهد بود.
منابع مالی طرح کارورزی
· بودجه سنواتی دستگاههای مجری
· بودجه استانها
· درآمدهای ناشی از قانون هدفمند سازی یارانه ها و ردیفهای متفرقه بودجه
· کمکهای بلاعوض مردمی، سازمانهای حمایتی، موسسات خیریه و نهادهای عمومی غیر دولتی
مدت، میزان و نحوه پرداخت کمک هزینه طرح کارورزی
طول دوره کارورزی حداقل ۴ماه و حداکثر ۶ماه برای هر کارورز بر اساس استاندارد های مصوب آموزشی مهارت تعیین میشود.مدت آموزش در هر ماه ۱۰۰ ساعت ، ساعات آموزش در هر روز حداقل ۴و حداکثر ۸ساعت تعیین میشود.
جمعیت هلال احمر استان یزد به مناسبت هفته حجاب و عفاف مسابقه پیامکی حجاب و عفاف را برگزار می کند . به 14 نفر از افرادی که پاسخ صحیح ارسال نمایند به قید قرعه جوایز ارزنده ای را اهداء می کند .
عزیزانی كه تمايل به شركت در مسابقه قرآن و عترت با موضوع دولت اسلامی را دارند ضرورت دارد ضمن مطالعه و ثبت نام از طريق خانم كمالي دفتر پایگاه آمادگي خود را جهت شركت در آزمون حضوري كه در مورخ 96/4/27 همزمان با هفته بهزيستي برگزار خواهد شد اعلام نمايند .ضمنا فايل نمونه سوالات به همراه جواب جهت مطالعه و آمادگی برای آزمون در پوشه FTP بهزیستی شهرستان قرار دارد.
همزمان با ماه مبارک رمضان جلسه قرائت قرآن کریم در اداره بهزیستی میبد برگزار گردید . این جلسه هر روز از ساعت 7 تا یک ربع به هشت به همت پایگاه مقاومت شهید هاشمی نژاد با حضور حضور خواهران عضو پایگاه برگزار گردید .
به منظور آشنایی هر چه بهتر پرسنل مراکز دولتی و غیر دولتی تحت نظارت بهزیستی با بیماری تب کریمه کنگو و راههای پیشگیری از آن دوره آموزشی این بیماری در محل سالن جلسات اداره بهزیستی شهرستان میبد در حال برگزاری می باشد. این کارگاه آموزشی که با تدریس آقای جانب اللهی کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیردار شبکه بهداشت شهرستان برگزار می گردد پرسنل مراکز غیر دولتی تحت نظارت اداره بهزیستی حضور دارند . آقای جانب ا للهی در این دوره آموزشی با اشاره به تاریخچه تب کریمه کنگو،به تشریح این بیماری پرداخت وافزود:انتقال این بیماری از طریق گزش کنه،له کردن آن،تماس با خون یا ترشحات مبتلایان،تماس با لاشه و ترشحات وبافتهای الوده وتنفس در تماس با دام آلوده صورت می گیرد .ایشان با یادآوری گروههای در معرض خطر، به راههای پیشگیری از این بیماری اشاره کرد و افزود: باید گوشت خریداری شده 24ساعت در یخچال نگهداری و سپس استفاده شود .وی خاطر نشان کرد سمپاشی محیط دامی و شستشوی آن نقش مهمی در پیشگیری از این بیماری دارد.کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیردار وجود تب و لرز،درد ناگهانی و علائم آنفولانزا و استفراغ را از جمله علائم این بیماری برشمرد.
این دوره آموزشی طی روزهای شنبه ،دوشبه و چهارشنبه دهم ،دوازدهم و چهاردهم تیرماه با همکاری اداره بهزیستی و مرکز بهداشت ودرمان شهرستان میبد جهت پرسنل مراکز دولتی و غیردولتی تحت نظارت بهزیستی در حال برگزاری می باشد.
در راستای معرفی تکنیک های پرورش خلاقیت درکودکان و همچنین دانش افزایی مدیران و مربیان مهدهای کودک ، دوره آموزشی « شیوه های پرورش خلاقیت در کودکان» در محل سالن جلسات اداره بهزیستی شهرستان میبد برگزار گردید . در این دوره آموزشی که باحضور بیش از 50نفر از مربیان و مدیران مهدهای کودک شهرستان و با تدریس آقای برزگر مشاور مرکز مشاوره ضیایی میبد برگزار شد ، مباحث تئوری خلاقیت در حوزه کودک مورد بحث گفتگو قرار گرفت ،
آشنایی و بررسی خصوصیات و ویژگی های کودک ، نقش و اهمیت آنها درجامعه و همچنین لزوم کشف و پرورش فکر و استعدادهای کودکان و پرورش مهارت خلاقیت در کودکان مهد از جمله اهداف این دوره آموزشی میباشد. این دوره آموزشی شنبه ودوشنبه دهم و دوازدهم تیرماه در سالن جلسات اداره بهزیستی شهرستان میبد برگزار گردید .
امام خمینی در روز بيستم جمادى الثانى 1320 هجرى قمرى مطابق با 30 شهريـور 1281 هجرى شمسى ( 24 سپتامپر 1902 ميلادى) در شهرستان خمين از توابع استان مركزى ايران در خانواده اى اهل علـم و هجرت و جهاد پـاى بـر خـاكدان طبيعت نهاد و در 14 خرداد سال 1368 هجری شمسی به ملکوت اعی پیوست.
مروری کوتاه بر وقایع زندگی امام خمینی(ره) امام خمینی (ره) پس از درگذشت حضرت آیت الله بروجردی به مخالفت با سیاست های طاغوت برخاست و در قیام 15 خرداد 1342 دستگیر و روانه تهران و زندانی گردید، پس از مدتی آزاد و به شهر مقدس قم مراجعت نمود. در قضیه تصویب کاپیتولاسیون (مصونیت مجرمین آمریکائی در ایران) با سخنرانی مهم و آتشین در مسجد اعظم قم دستگیر و به ترکیه و سپس به عراق تبعید گردید.
امام خمینی (ره) در سال های اقامت در عراق همچنان رهبری مبارزه با رژیم پهلوی را به عهده داشته و در سال 1357 با هماهنگی رژیم پهلوی به رژیم بعث عراق، ایشان ناگزیر از خروج از عراق شده و با عزیمت به پاریس مبارزه و انقلاب ،امام را وارد مرحله اساسی نمود. با اقامت امام خمینی (ره) در پاریس و انعکاس سخنان و نقطه نظرات ایشان در رسانه های غربی رژیم پهلوی در ضعف و انزوا قرار گرفته و با رهبری هوشمندانه و دقیق ایشان انقلاب اسلامی مردم ایران با خروج شاه و خانواده سلطنتی از ایران به روزهای اوج خود نزدیک گردید.
امام خمینی در سن 87 سالگی به ملکوت اعی پیوست
با مراجعت رهبر فقید ایران در 12 بهمن 1357 و هدایت انقلاب از نزدیک، صبح پیروزی در 22 بهمن ماه 1357 دمید و مردم ایران شاهد پیروزی را در آغوش گرفته بود. با انحلال رژیم سلطنتی و پایان حکومت 57 ساله و ستمکارانه پهلوی، امام خمینی (ره) جمهوری اسلامی ایران را با آرای قاطع مردم بنیان نهاد. از 22 بهمن 1357 تا 14 خرداد 1368 حضرت امام همچنان رهبری انقلاب را به دوش کشیده و انقلاب و کشور را در حوادث خطرناکی و توطئه های گوناگون و جنگ 8 ساله تحمیلی عراق و تحریم ها به سلامت و به خوبی رهبری نمودند.
رحلت امام خمینی (ره)
امام خمينى هـدفها و آرمانها و هـر آنچه را كه مـى بايــست ابـلاغ كنـد ، گفته بـود و در عمـل نيز تـمام هستيـش را بـراى تحقق هـمان هـدفها بـكار گرفته بـود. اينك در آستـانه نيمه خـرداد سـال 1368 خـود را آماده ملاقات عزيزى مى كرد كه تمام عمرش را براى جلب رضاى او صرف كرده بـود و قامتش جز در بـرابـر او ، در مـقابل هيچ قدرتى خـم نشده ، و چشـمانش جز براى او گريه نكرده بـود.
سروده هاى عارفانه اش همه حاكى از درد فـراق و بيان عطـش لحظه وصال محبوب بـود. و اينك ايـن لحظه شكـوهمنـد بـراى او ، و جانــكاه و تحمل ناپذير بـراى پيروانـش ، فـرا مـى رسيد. او خـود در وصيتنامه اش نـوشـته است : با دلى آرام و قلبـى مطمئن و روحى شاد و ضميرى اميدوار به فضل خدا از خدمت خـواهران و برادران مرخص و به سـوى جايگاه ابــدى سفر مى كنـم و به دعاى خير شما احتياج مبرم دارم و از خداى رحمن و رحيـم مى خـواهـم كه عذرم را در كوتاهى خدمت و قصـور و تقصير بپذيـرد و از مـلت امـيدوارم كه عذرم را در كـوتاهى ها و قصـور و تقصيـرها بـپذيـرنـد و بـا قــدرت و تصميـم و اراده بــه پيش بروند.
شگفت آنكه امام خمينـى در يكـى از غزلياتـش كه چنـد سال قبل از رحلت سروده است :
ساعت 20 / 22 بعداز ظهر روز شنبه سيزدهـم خـرداد ماه سـال 1368 لحظه وصال بـود. قــلبـى از كار ايستـاد كه ميليـونها قلــب را بـه نور خدا و معنـويت احـيا كرده بـود. بــه وسيله دوربين مخفـى اى كه تـوسط دوستان امــام در بيمارستان نصب شده بـود روزهاى بيمارى و جريان عمل و لحظه لقاى حق ضبط شده است. وقتى كه گوشه هايـى از حالات معنوى و آرامـش امام در ايـن ايـام از تلويزيون پخـش شـد غوغايى در دلها بر افكند كه وصف آن جــز با بودن در آن فضا ممكـن نيست. لبها دائمـا به ذكـر خـدا در حـركت بود.
مراسم تشییع پیکر امام خمینی (ره)
در آخرين شب زندگى و در حالى كه چند عمل جراحى سخت و طولانى درسن 87 سالگى تحمل كرده بود و در حاليكه چنديـن سرم به دستهاى مباركـش وصل بـود نافله شب مى خـواند و قـرآن تلاوت مـى كرد. در ساعات آخر ، طمانينه و آرامشى ملكـوتـى داشـت و مـرتبا شـهادت بـه وحـدانيت خـدا و رسالت پيـامبـر اكرم (ص) را زمـزمه مـى كـرد و بـا چنيـن حــالتى بـود كه روحـش به ملكـوت اعلى پرواز كرد. وقتى كه خبر رحلت امــام منتشر شـد ، گـويـى زلزله اى عظيـم رخ داده است ، بغضها تـركيـد و سرتاسر ايران و همـه كانـونهايـى كـه در جـهان بـا نام و پيام امام خمينـى آشـنا بـودنـد يــكپارچه گـريستند و بـر سر و سينه زدنـد. هيچ قلـم و بيـانـى قـادر نيست ابعاد حـادثه را و امواج احساسات غير قابل كنترل مردم را در آن روزها تـوصيف كند.
به اطلاع می رساند نظر به اعمال شرط سنی حداکثر 50 سال برای بهره مندی از مزایای صندوق بازنشستگی کشاورزان ،روستائیان و عشایر و ایجاد فرصت یک ماه تا پایان خرداد ماه 96 برای عضویت و ثبت نام افراد بالای 50 سال دراین صندوق ،حائزین شرایط تا فرصت باقی است می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .
لازم به ذکر است که بر اساس قانون جدید تمامی کسانی که 10 سال سابقه پرداخت بیمه و 70 سال بالاتر سن داشته باشند، بازنشسته میشوند و از حقوق و مزایای این صندوق برخودار خواهند شد.
همچنین براساس قانون ، افرادی که عضو این صندوق هستند باید برای بازنشستگی حداقل 15 سال حق بیمه پرداخت کرده و 65 سال سن داشته باشند .
به منظور اطلاع بیشتر در ذیل به شرایط و مزایای عضویت و جدول سطوح درآمدی سال 96 اشاره شده است.
شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر
• تابعیت جمهوری اسلامی ایران
• دارا بودن حداقل 18 سال سن
• انتخاب یکی از سطوح درآمد ماهانه توسط متقاضی ( جدول پایین صفحه )
• عقد قرارداد در یکی از کارگزاریهای صندوق بیمه اجتماعی
• پرداخت حق بیمه
چه کسانی بیمه میشوند؟
• روستاییان
• عشایر
• کشاورزان غیرساکن در روستا
• شاغلان فصلی و ساکنان شهرهای زیر بیست هزار نفر
• رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری در روستاها و شهرهای زیر بیست هزار نفر
• کارکنان مراکز و شرکتهای وابسته به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی
مزایای عضویت درصندوق بیمه اجتماعی کشاورزان،روستائیان وعشایر